Tusen Planer Coaching

Är du redo att ta nästa steg, hitta ditt syfte och börja förverkliga det du drömmer om?

I Tusen Planer Coaching tittar vi på vart du befinner dig i livet och hur du kan ta nästa steg. Vi går igenom dina idéer, planer och önskningar för att se hur du på bästa sätt kan börja förverkliga det du drömmer om.

Som coach hjälper jag dig att hitta nya vägar och perspektiv för att ta dig dit du önskar. Tillsammans skapar vi en plan baserad på dina personliga förutsättningar och klargör vilka steg och delmål som ligger mellan dig och dina mål.

Ett litet steg kan ofta leda till stor förändring och styrkan i Tusen Planer Coaching är att vi tillsammans hittar de svar och lösningar som passar bäst för just dig. Det är bara du själv som vet vad som känns rätt och som coach hjälper jag dig att hitta den styrka och självkänsla du behöver för att börja vidga dina vyer och kliva utanför dina ramar.

Jag är professionellt utbildad NLP-Coach och certifierad Break-Through Coach via Nordic Light Institute, kvalitetssäkring via ITA.

Boka Coaching

Nedan kan du boka din Coaching session. Efter betalning får du fylla i ett kort formulär och kan sedan klicka dig vidare till bokningskalendern. Efter att du bokat din tid får du en bokningsbekräftelse i mejlen med mer information om Skype/telefon samt bokningsregler. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta mig på info@johanpoulsen.se.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.