Tusen Planer Coaching®

I Tusen Planer Coaching tittar vi på vart du befinner dig i livet och hur du kan ta nästa steg. Vi går igenom dina idéer, planer och önskningar för att se hur du på bästa sätt kan börja förverkliga det du drömmer om.

Som coach hjälper jag dig att hitta nya vägar och perspektiv för att ta dig dit du önskar. Tillsammans skapar vi en plan baserad på dina personliga förutsättningar och klargör vilka steg och delmål som ligger mellan dig och dina mål.

Ett litet steg kan ofta leda till stor förändring och styrkan i Tusen Planer Coaching är att vi tillsammans hittar de svar och lösningar som passar bäst för just dig. Det är bara du själv som vet vad som känns rätt och som coach hjälper jag dig att hitta den styrka och självkänsla du behöver för att börja vidga dina vyer och kliva utanför dina ramar.

Jag är professionellt utbildad NLP-Coach och certifierad Break-Through Coach via Nordic Light Institute, kvalitetssäkring via ITA.

Boka

 

En coaching-session kostar 1500kr och är 60min. Alla sessioner genomförs online via Skype och i samband med din bokning får du ett mejl med instruktioner om hur du bör förbereda dig inför vårt möte. Använd formuläret under fliken ”kontakt” så hittar vi en tid som passar dig. Du betalar din coaching-session via Swish eller kortbetalning online.