Min story..

Tiderna förändras och intresset för personlig utveckling växer för varje år. Vi är inte längre okej med att bara ”följa med” genom livet utan engagerar oss mer än någonsin i att hitta lösningar för att kunna leva livet på våra villkor.

Personligen tror jag att det finns en mening med allt som händer. Varje utmaning finns där för att förbereda oss för någonting större och bättre, ett liv där vi själva bestämmer och kan leva gott på att göra det vi tycker om.

När jag för många år sedan startade min verksamhet på Ferkens gränd i Gamla stan i Stockholm så hade jag just slutfört två långa coach-utbildningar, jag var inspirerad och äntligen redo att försöka hjälpa så många som möjligt.

Min största passion (som jag har ärvt av min far) är att finnas där för någon och förhoppningsvis kunna hjälpa till så mycket som möjligt. Mitt eget liv har gett mig många tuffa utmaningar och att använda dessa erfarenheter tillsammans med ett verktyg som coaching kändes naturligt, viktigt och bra.

Men, innan jag kunde landa helt i rollen som coach så var jag tvungen att utforska min spirituella sida och denna tog mig på en resa jag aldrig kunnat drömma om..

Efter ca tio år, några tusen klienter, kurser, elever och TV så kan jag nu lugnt säga att den sida av mig har fått sig en riktig genomkörare. Jag är fortfarande (precis som alla människor) en spirituell person men mitt fokus och mina tjänster är idag inriktade mot personlig utveckling.

2017 stängde jag ner min verksamhet i Gamla stan och flyttade med min familj från Stockholm till Öland. Idag jobbar jag som coach med klienter som är intresserade av att ta nästa steg och börja förverkliga sina drömmar.

Genom podcasten ”Tusen Planer” och mina webbaserade kurser har jag fått möjlighet att fortsätta hjälpa gamla och nya klienter att hitta sin självkänsla, ta nästa steg och skapa det liv de var menade att leva.

Nyhetsbrev!

Få hjälp, tips och inspiration att ta nästa steg i din personliga utveckling.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.