KURSER

_____________

De senaste åren har jag jobbat med allt från grupper till större framträdanden och erbjudit kurser, cirklar och workshops inom personlig och spirituell utveckling. 2016 flyttade jag en del av min verksamhet online och har genom mina webbkurser kunnat skapa en plattform där du som elev får möjlighet att utvecklas i din egen takt på tider som passar dig.

Personlig Utveckling

"Från drömmer till verklighet" är en online-workshop i personlig utveckling. Här får du hjälp att ta nästa steg och börja uppfylla det du drömmer om. Workshoppen kommer under 2021.

Medial Utveckling

Mediumkurser är platsen för dig som är intresserad av intuitiv- och medial utveckling. Här får du möjlighet att utvecklas i din egen takt tillsammans med likasinnade människor.

SAGT OM JOHANS KURSER

_____________________

"En mkt givande kurs där Johan vägleder och guidar igenom eleven på bästa sätt. Hans lugna tydliga sätt, samt egna erfarenheter med mkt kunskap, gjorde kursen väldigt komplett.  
Stort varmt tack ❤️
Cecilia Johansson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"En mycket pedagogiskt upplagd kurs, trevlig miljö och bra kvalitet på ljud och bild. De gånger jag behövt få något förtydligat svarar Johan eller hans team snabbt och alltid lika trevligt. Bara gott att säga!"
Anna Zetterberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jag tycker kursen var väldigt lättfattlig och ”jordnära”, tog ner informationen på ett sätt som kändes gripbart. Jag är tacksam för det jag lärde mig och blev väldigt nyfiken och taggad på en vidareutveckling. Tack!"
Mona Johnsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️