MEDIAL UTVECKLING

_____________

Medial Utveckling

Det mediala sinnet är något alla har och kan utveckla. Det handlar inte om att ”lägga till” något utan snarare om att lyfta fram det som redan finns.

Under en medial privatlektion fokuserar vi på Dig och jobbar med dina intuitiva och mediala förmågor. Vi tittar på hur medial information tas emot samt hur just du tolkar olika bilder, känslor och symboler.

Oavsett om du är nybörjare eller har gått kurser tidigare så jobbar vi utifrån din aktuella nivå. Genom olika övningar ser vi vilket arbetssätt som passar bäst för just dig och hur du därifrån kan ta nästa steg i ditt mediumskap.

(Obs. Detta är inte en Reading eller privatsittning, under denna privatlektion jobbar vi med att utveckla Din medialitet).

Boka   

En privatlektion i Medial utveckling kostar 1500kr och är 60min.   (Elever i diplomkursen ”Modernt Mediumskap” betalar 1200kr för en privatlektion).    

Alla lektioner genomförs online via Skype och i samband med din bokning får du ett mejl med instruktioner om hur du bör förbereda dig inför lektionen. Använd formuläret under fliken ”kontakt” så hittar vi en tid som passar dig. Du betalar din lektion via Swish eller kortbetalning online.